7 Dec 2011

Nieuws van uw Groenteman

Deze week in het nieuws van uw Groenteman: sinaasappels en mandarijnen nu op hoogtepunt qua smaak en proef ook eens die heerlijke Nederlandse appels!

Sinaasappels en mandarijnen
We vallen wel wat in herhaling maar december is niet alleen een feestmaand maar zeker ook de citrusmaand van het jaar. De sinaasappels zijn nu heel erg goed op smaak en hebben boterzacht vruchtvlees en schillen erg gemakkelijk. En in deze donkere maanden kunnen we de vitamines echt wel goed gebruiken. We hebben ook nog hele goede perssinaasappels uit het Zuidelijk halfrond die barstensvol met sap zitten. Ook zijn de nieuwe salustiana hand en perssinaasappels uit Spanje er weer. Deze zitten vol met sap en hebben ook boterzacht vruchtvlees, maar de eersten zijn nog wat frisser van smaak.

En wat betreft de clementine mandarijnen, deze zijn qua smaak nu op hun hoogtepunt dus reden te meer om deze nu in huis te hebben.

Appels
Het is misschien wat weinig bijzonder en heel gewoon maar we hebben ook in deze tijd van het jaar een heel groot assortiment heerlijke Nederlandse appels. In mijn ogen soms een wat ondergewaardeerd product. We hebben op dit moment een groot assortiment heerlijke Nederlandse en buitenlandse appels. Ze zijn erg lekker en we hebben ze in verschillende smaken en mate van hardheid. Kortom teveel om allemaal op te noemen, maar toch ‘pakken’ we er een paar voor u uit:

We hebben natuurlijk de ‘oude vertrouwde’ appels, zoals daar bijvoorbeeld zijn de elstar, jonagold, golden delicious en (bijna de laatste) cox orange. Deze hebben ieder een heerlijke eigen vertrouwde smaak. We hebben echter nu ook lekkere nieuwe soorten onder andere de rubens, wellant en kanzi. Dit zijn lekkere harde appels. De rubens is friszoet en de wellant en kanzi friszuur.

Wij nodigen u van harte uit om deze heerlijke appels bij ons te komen proeven!

<< TerugFruitmanden Specialist Hoogvliet, Fruit op het werk!
 

 

 

Fruitmand bezorgen....


Via deze website kunt u online fruitmanden bestellen en laten bezorgen. Wij hebben de beste en goedkoopste fruitmanden  voor u op één website.

Het zoeken naar het door u gewenste beterschap kado is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Hoe kan ik een fruitmand versturen?


Klik op bestellen hier boven aan, kies vervolgens de fruitmand die u wilt laten bezorgen en bestel uw fruitmand online.

Een fruitgoed doet goed!
Voor vele gelegenheden is een fruitstuk een welkom geschenk. Denk eens aan moederdag, geboorte, jubileum, valentijnsdag of voor een zieke medewerker, collega.
Wij zorgen voor een artistiek opgemaakt fruitstuk dat in heel  Nederland op tijd kan worden afgeleverd.

Bestellingen kunnen de volgende werkdag, of op een nader aan te geven datum, worden opgehaald bij ons adres of worden afgeleverd op het door u opgegeven adres.
Prijzen  € 20,00 /  € 25,00  / € 35,00 / € 45,00
(excl. 9% BTW en bezorgkosten)

Benodigde gegevens voor het bestellen van een fruitmand: naam en adres ontvanger, bedrag van de fruitmand, tekst op kaartje, naam en adres waar de factuur naar toe gezonden mag worden. Klik hier voor het online bestelformulier.