Wie topkwaliteit zegt, moet kunnen vertrouwen op een slagvaardige leverancier, wie dit wenst is bij Fruit(manden) specialist  aan het juiste adres. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag klaar om u van uw producten of informatie te voorzien en zijn daarnaast ook erg scherp geprijst. Zelfs na werktijd zijn wij te bereiken (mobielnummer) om een (na)bestelling of vergeten boodschap door te geven.

Wij zijn een kleinhandel waardoor wij perfect in staat zijn om uw bestelling in record tempo gereed te maken voor bezorging. Levering vindt plaats van maandag tot en met zaterdag op het met u overeengekomen tijdstip. Omdat wij zo klein zijn kunnen wij dus snel een effectief aan u wensen voldoen.

Wij factureren per week, u krijgt dan ook een overzichtelijke weekfactuur met een splitsing van de door u per dag afgenomen producten, kortom een overzichtelijke factuur.

“Zoveel klanten, zoveel wensen”, daarom kunt u bij ons exact de hoeveelheid die u wenst bestellen. Wij werken met speciaal voor iedere klant apart gemaakte bestellijsten, maar er blijft natuurlijk altijd een mogelijkheid om andere producten te bestellen. Kortom: U vraagt, Wij leveren!!
 
Maak een afspraak met een van onze vertegenwoordigers,

Waarom bestellen bij Groente en Fruit(manden)specialist

  • Dagverse levering van aardappelen, groenten en fruit
  • Levering van levensmiddelen en zuivelproducten
  • Tijdige aanlevering volgens HACCP normen
  • Concurrerende prijzen voor top-kwaliteit producten 
  • Bestelling middels fax of e-mail
  • Goede telefonische bereikbaarheid, ook na werktijd
  • Flexibel en klantgericht
  • Accuraat
  • Persoonlijk, u staat altijd boven aan onze lijst

Bestellijst voor Horeca
Wij werken met speciaal met de klant samengestelde bestellijsten, wat u niet gebruikt hoeft ook niet op de bestellijst. Hiermee houden wij de bestellijsten per klant overzichtelijk en duidelijk. Natuurlijk blijft er wel voldoende ruimte over om eens een ander artikel toe te voegen. Wanneer u meerdere malen een product heeft toegevoegd, zorgt wij ervoor dat dit product op de volgende zending bestellijsten is toegevoegd.

Download een voorbeeld bestellijst: Download bestellijst (PDF), en stuur deze per fax naar 010-416 40 24.

Nb: om dit bestand te kunnen lezen heeft u Adobe Reader nodig, deze kunt u hier gratis downloaden